DOSTLARIMIZ BUGÜN NE YEDİ?

27.02.2024 80

DOSTLARIMIZ BUGÜN NE YEDİ

Okul Öncesi A Şubemizde çocuklarımıza hayvan,bitki ve tüm canlıların yaşam hakkının olduğu anlatılarak kitap okundu.Ardından çocuklar ile sohbet edildi.Çocukların merhamet gibi temel insani değeri içselleştirebilmesi için ,en güvendiği kurum olan ailenin desteği ile okulumuzun çevresinde yaşayan sokak hayvanllarını sevgi ile besleme planı yapıldı.Veliler belirlenen saatte yanlarında getirdikleri mamalar ile okula geldiler.Çocuklarımızı hazırladıktan sonra hep birlikte okul çevresini gezmeye ve hayvanların yoğunlukta olduğu yeşil alanları ziyaret etmeye başladık.Öğretmenin önceden yanında bulundurduğu tabaklar öğrencilere dağıtıldı ve öğrenciler mamaları tabaklara doldurarak  hayvanların önüne koydular.Ardından hayvanları severek merhamet duygularının gelişip pekişmesine katkıda bulundular.Birtakım korkularını yendiler , aile desteği ile toplumun küçük adam ve kadınları hayvan sevgisini benimseme yolunda güzel bir davranışı pekiştirdiler.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024